Footer 1

De-Skuul-1

De partner van …

Alweer jaren geleden maakte mijn (ex-alcoholverslaafde) partner en ik de reis naar Texel naar deSkuul, in de hoopte dat dit de juiste plek voor hem zou zijn. Nu nog, kan ik mij de indrukwekkende en voor hem en mij heilzame omgeving van deze unieke behandelplek voor de geest halen.

Ik was –en ben nog steeds- diep onder de indruk van deze voor mij dierbare plek. Hier ontstond jaren geleden de basis voor een nieuwe start: een toekomst zonder verslaving, een bewustwordingsproces, een manier van leven. Therapie, keiharde discussies, confrontatie, emotie. Begeleid door ervaringsdeskundige medewerkers.

Tijdens de diverse logeer momenten heb ik deel uit mogen maken van het bewustwordingsproces van de groep, die mogelijkheid heb ik als bijzonder en kostbaar ervaren. De plek is uniek, het concept van de zelfhulpkliniek is uniek.

Kleinschaligheid is de toekomst. Dat is ook het motto in de kleinschalige woonvormen waar ik zelf werkzaam ben.” (T.v.Z.)

, , , , , , ,

Comments are closed.