Footer 1

De-Skuul-9

“Door dit plekje ben ik wie ik nu ben. Ex-verslaafd en gelukkig!”

Weet u – ik heb via mijn toenmalige vriend in 1996 kennis gemaakt met dit fantastische oord en al hun medewerkers. Zelf ben ik ook opgenomen geweest en door dit plekje ben ik wie ik nu ben. Ex-verslaafd en gelukkig!

Zij hebben mij de gelegenheid gegeven met mijn destijds 12-jarige zoon daar te verblijven. Een unicum en zo hoefde ik niet gescheiden van mijn zoon te leven! Je partner en je kinderen (of anderen die heel belangrijk voor je zijn) worden betrokken bij jouw weg naar een ander leven, een leven zonder verslaving. Zij mogen zelfs komen logeren en meelopen in de groepen. En niet te vergeten de terugkomdagen. Zo belangrijk en zo nodig!

En zelfs jaren later ben je nog welkom voor een gesprek als je het even niet meer ziet zitten, of je belt even en altijd is er iemand van de leiding die tijd voor je neemt.”(E.B.)

, , , , , , ,

Comments are closed.