Footer 1

(Ex)-bewoners aan het woord!

“Voor mij was een lange behandeling belangrijk. De Skuul heeft mij geholpen door middel van de programma’s en de behandeling door het team dat altijd voor de bewoners klaarstaat.”

Vrouw, middelbare leeftijd

geplaatst: 04-04-2018

“De skuul is/was voor mij een veilige plek waar ik mezelf helemaal weer heb gevonden.

Deze plek is voor mij een plek waar ik heb kunnen spreken over mijn verslaving en de moeilijkheden die dit met zich mee brengt door dat te doen heb ik een waardig bestaan op kunnen bouwen. In dit proces werd ik super begeleid door iedereen op de skuul. Er wordt nadrukkelijk gekeken wat ik nodig had en daar werd super gehoor aangegeven.

Ik heb mijn leven terug!

Super bedankt! “

Man, 25+

geplaatst: 03-04-2018

”Mijn ervaring met de Skuul is warm en open. Als je echt bereid bent te stoppen met gebruik en naar binnen wilt kijken, kun je leren met je emoties om te gaan. Ik heb nu een nieuwe manier van leven.”

Vrouw, middelbare leeftijd

geplaatst: 03-04-2018