Footer 1

De-Skuul-13

“Ik ben nu zes jaar nuchter”

Ikzelf deSkuul en haar staf heeft er voor gezorgd dat ik mijn leven zonder middelen weer op orde heb gekregen. De Skuul is mijn tweede huis, hier begrijpen ze mij, horen ze mij graag aan en geven ze mij een positieve drive het  leven in zonder gebruik, kan hier altijd terug komen voor een gesprek, een opname of gewoon even kijken van waar ik ook alweer vandaan kwam en hoe het me nu afgaat.

je bent hier uit de drukte van de steeds hardere maatschappij

Ben nu zes jaar nuchter van alle middelen die ik gebruikte. deSkuul heeft mij de handvatten gegeven hoe ik hier mee moest beginnen. Texel is een fijne locatie om je leven op orde te krijgen je bent hier uit de drukte van de steeds hardere maatschappij.

De groep waar ik in zat toen ik was opgenomen in deSkuul kwam uit het hele land. Deze mensen vonden het fijn dat ze (toentertijd nog via Jellinek) op Texel terecht konden. Wat ik weet en wat ik ook hoorde tijdens mijn opname is dat De Skuul een zeer hoog slagingspercentage heeft.” (E.W.)

, , , , , ,

Comments are closed.