Footer 1

De-Skuul-14

“Ik had de hoop eigenlijk al opgegeven”

Ik (en anderen, waaronder mijn huisarts) had eigenlijk de hoop al opgegeven dat ik ooit nog een enigszins normaal leven, zonder drank, zou kunnen leiden toen ik me bij de Jellinek aanmeldde. Gelukkig kwam ik in aanmerking voor een verblijf op deSkuul. Daar ben ik van juni tot oktober 2007, met succes, behandeld voor mijn alcoholverslaving.

Een behandeling die me tot de dag van vandaag van de drank heeft afgehouden! Ik ben daar de medewerkers van De Skuul nog steeds dankbaar voor. Ik denk dat de combinatie locatie (Texel), intensieve begeleiding (overdag veel praten en verschillende activiteiten), vrijheid (s’avonds), en eigen verantwoordelijkheid (weekends) voor mij zeer goed heeft gewerkt. En niet alleen voor mij, maar ook voor vele anderen.” (E.H.)

, , , , , ,

Comments are closed.